Despre noi

Fie că ești în căutarea unui cămin confortabil, fie că vinzi o proprietate sau închiriezi o locuință, cu WOW Imobiliare lucrurile merg rapid și eficient. Dacă ai nevoie de un partener de încredere, nu mai sta pe gânduri, căci agenția sibiană este cheia.

WOW Imobiliare este o agenție din Sibiu. Andreea, Cosmin și Victor sunt experți în domeniul lor, având o experiență cumulată de peste 15 ani. Cu ajutorul echipei, vinzi, cumperi și închiriezi orice locuință. Cei trei sibieni au intrat în domeniul imobiliar fiindcă și-au dorit ca relația dintre agent și client să fie bazată pe încredere și, în urma experiențelor avute, și-au dat seama că procesul poate fi unul rapid și desfășurat într-un mod profesionist.

„WOW Imobiliare îți oferă servicii profesioniste și complete, prin intermediul colaboratorilor săi, incluzând: brokeri de credite, notari, arhitecți, designeri de interior, contabili, auditori energetici, topometriști și echipă profesionistă de amenajări interioare”, asigură echipa WOW Imobiliare.

 

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe