Serviciile noastre

Experienta ne recomanda sa oferim clientilor servicii de inalta calitate.

WOW Imobiliare presteaza servicii complexe de consultanta si intermediere imobiliara in interesul beneficiarilor in vederea vanzarii-cumpararii sau in vederea inchirierii de imobile.

Preluam de la proprietari diverse tipuri de imobile pe care le promovam in vederea vanzarii sau inchirierii.

Principalele tipuri de imobile de care ne ocupam sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale, spatii pentru birouri si terenuri.

Serviciul de intermediere imobiliara are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vanzare sau inchiriere incheiat intre proprietar si agentie.

In esenta, obiectul contractului il reprezinta serviciul de intermediere imobiliara prestat de agentie in interesul beneficiarului. In cazul in care agentia identifica un cumparator care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plati agentiei comisionul in cuantumul prevazut in contract.

Pentru realizarea contractului agentia intreprinde pe cheltuiala sa demersuri specifice de publicitate si promovare imobiliara a ofertei.

Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere.

Inregistram pe formulare specifice agentiei toate informatiile si detaliile necesare unei evaluari obiective a pretului si pentru promovarea acestuia.

Verificam situatia juridica a imobilului.

Identificam si comunicam proprietarului avantajele si dezavantajele imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vanzare.

Toate ofertele imobiliare preluate de noi in vederea vanzarii sau inchirierii sunt prezentate pe site cu poze relevante.

Publicam oferta pe site-ul nostru si pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro, homezz.ro, lajumate.ro, vdi.ro, titirez.ro, romimo.ro, publi24.ro, facebook in pagina proprie si in grupuri cu specific imobiliar.

Identificam, selectam si prezentam beneficiarului, potentiali cumparatori pentru oferta.

Informam beneficiarul despre acceptarea ofertei si asistam procesul de negociere.

Oferim beneficiarului consultanta si asistenta pentru finalizarea vanzarii si incheierea actelor de transfer ale proprietatii, sau a contractului de inchiriere.

Colaboratorii nostri sunt:

  • asistenta legala ( Birou avocatura, Birou notarial, Birou mediator ) ;
  • asistenta tehnica ( Evaluator ANEVAR, Inginer cadastrist , Auditor energetic ) ;
  • colaboram cu echipe de amenajari interioare  ( Arhitecti, Ingineri, Designeri, Instalatori, etc. )

Comisionul de intermediere imobiliara practicat de agentie este intre 0-4% calculat din valoarea tranzactiei pentru vanzarea sau cumpararea de imobile si terenuri, respectiv 50% din valoarea unei chirii lunare pentru inchirieri.

Comisionul se datoreaza agentiei doar in cazul incheierii contractului de vanzare-cumparare sau a unui alt act de transfer al proprietatii sau in cazul incheierii unui contract de inchiriere.

Cuantumul comisionului se poate negocia in cazul intermedierii imobilelor cu valoare mare sau in alte situatii speciale.

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe